tjugosjätte oktober . river en vacker dröm
2010-10-26 / 19:59:24 / Annas

Hej på er.
Credit till alla er som fortfarande kikar in här varje dag trots att jag inte uppdaterar, det värmer i hjärtat ska ni veta. Jag borde egentligen inte sitta här just nu, har ett engelska prov i veckan som jag borde plugga lite mer på och svenska+matte prov veckan efter lovet. Lov som sagt ... Snart är det äntligen vecka 44!
Första söndagen på lovet ska jag spela SM, jag kan tala om att jag är nervös redan nu. På måndag tar jag och Alvi tåget till Nyköping och stannar där tills på torsdag, det blir några dagar fyllda med shopping, skratt och härliga promenader längs vattnet. På torsdags kvällen åker familjen - mig bort, härligt med en helg själv i huset!

-

-

17/10 . Through the good times and the bad
2010-10-17 / 20:49:42 / Annas

Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
Ya, I'll be standin' there by you

Helt sjukt att folk fortfarande kikar in här varje dag, det var ju nästan en månad sedan jag skrev någonting ... Men det är tummen upp! Eira har precis kommit på att det går att kommentera igen, så för er som undrat, nu funkar det igen!

Idag har det varit en riktigt lugn dag. Sovit 11 timmar, varit hos ponnyhästen, spelat match. Nu är det plugg och tv som gäller resten av kvällen.

--


RSS 2.0